Pages

Thursday, September 2, 2010

Berbuka puase kali terakhir....

assalamualaikum....

tajuk macam sedeh je kan...erm..entah...sedeh plus gembira lah...sebab dapat makan bersame..jalan2 bersame..spend time bersame...semuanye untuk kali terakhir..kenape kali terakhir lak an..hehehe..sebenarnye kali terakhir bersame dengan classmate...yela..nie last sem untuk kiteorang..dah nak grad dah...yeah!!!

erm..kteorg pergi berbuka dekat kuala sungai baru masjid tanah...pergi sume konvoi ramai2...ade lah dalam 3 kereta...some of my classmate tak dapat nak join coz ade hal..so..3 kereta bersamaan dengan 18 orang..hehe..bersamaan xleh blah...ade lah prob sikit mase konvoi an..tapi abaikan lah...

tempat tuh dekat je pun...tapi disebabkan ramai yang tak tau..so sume bwk kerete slow2 je lah an...gerak pukul 6 tapi smpai dalam pukul 7.05..hehe...sejam?tp kalo nk ikot kan bole smpai 30 min lg awal...selamat lah kteorg dah booking restorant tuh..so xde lah terkejar2 sangat...


ikan siakap..nyummm


sidedish yg laen...nyummy


lepas makan...sume plan nak wat ape..oleh itu...kiteorang plan pergi naik river cruise, pastu maen pirate, pastu maen bowling smpai pkol 2 pagi...weee...mmg hari yang seronok...hahahaha!! 


river cruise melaka..weee

well..cukup lah aku berkata2..korang tengok lah sndiri pic yg ade k..nak tgok byk2 g je lah cari kt fesbuk tuh...

p/s: jgn nak usha anak dara org keyh...hikhik..ouhh..btw..antara 18 orang tuh hanye seorang sahaje lelaki..korang rase die bertuah ke tak ea..ahahah!!


kami..

mereka...

bestfriend!!!

syg korang...hehehe...


sekian..
assalamualaikum..


1 comments:

farahh said...

ouh! kuala sg baru. gua taw ;D