Pages

Saturday, July 17, 2010

ouhhhh...pantai...........!!

assalamualaikum..


pantai....pantai tu indah kan...sayang jika kita xperlihara...ahhhh....nape ntah aku hari nie..tibe-tibe nak cakap pasal pantai..bukan cakap je sebenarnye aku nak sangat pergi pantai hari nie...!!nak sangat duduk tepi pantai..pandang laut..pandang org(cuci mate..ahakz!!)..duduk termenung..tenangkn fikiran..paling best nak tengok matahari terbenam..hehe..ahhhh..bestnye mcm tu...


kalau lah ade transpot sendiri dah lame aku pergi pantai...siap picnic lagi..tapi..dah takde transpot nak wt mcm mane kan..kalau ade pun pergi sorang busan gak..kalau ade bf leh gak dating2..hahaha!gile lah berangan jek..


aku nie mmg dari dulu suke laut..pada aku laut tu tenang je..mungkin aku nie dilahirkan di peneng so memang dari kecik aku suke dengan laut..btw..aku lahir je kt peneng tapi membesar kt melaka..hehehe..
ahh..bestnye laut!!!


nie pic mase aku duduk kat tepi pantai...cantik kan..


dari semalam aku cuba pujuk kawan aku suro die bawak aku g tepi pantai...tapi dia cakap kakak dia guna kereta dia hari nie..yang tinggal hanyelah moto dia je..aku nie..bab2 motor gan binatang yang banyak kaki mmg aku surrender terus..fobia lah!!ee...geli aku tengok binatang yang banyak kaki..aku takut dgn motor pun sebab aku rase mcm tak selamat je...yela...kereta ade dinding..motor xde dinding...tali pinggang keledar pun xde!!!takut siottt!!

kalau aku naik gak  motor alamat ade tarzan perempuan lah nt kt melaka nie..hahaha!!lagipun..kawan aku tue lelaki....dah lah duduk rumah sewa dekat je dengan rumah2 family n mungkin staff2 uitm...kang xpasal2 kena bahan..mulut orang mane lah tau an..aku nie xkesa naek motor gan kawan aku..sebab dia dah anggap aku mcm laki..pape barang yang dia bagi aku mesti barang lelaki..minggu lepas die bagi aku baju..baju tshirt lelaki..hahaha!!berkolar lagi..sengal punye mamat..aku punye lah rambut pnjg mcm perempuan die bg sume barang laki..selamat lah bju tu saiz s..muat lah aku pakai...aku pun same je..mmg kasar mcm tomboy tapi still perempuan ok..

cume penakot cikit jek..haha!!eippp...jangan bahan aku ea...hehe..sekarang nie..aku tak tau r jadi g pantai ke tak..sebab tadi kawan aku call..die cakap esk dia nak kne g kedah lah plak...sede woo...aku nak g pantai....nak tenangkan fikiran..baru lah idea mencurah-curah...

saya kecewa...ALI!!bawak lah aku g pantai....tolong!!!gile terdesak...hahaha!ok lah..gah tgu keputusan kawan aku.jdai pergi ke x..haih...sedeh nie...


i love u pantai!!!!!nanti aku ade bf aku bawak die g pantai jek...hehehe~~

k lah
assalamualaikummm

6 comments:

velasrizal said...

i pn klo de gf nk bwk ke pantai..


Jersi Baru Arsenal Musim 2010/2011

~mAsItAh fUaAd~ said...

thanks.....hehe..same lah kita kn

SUFFER8ZINE said...

jom sy jd bf awk, heh :P

~mAsItAh fUaAd~ said...

eippp..suffer kn budak2 ag..hahaha!!budak skolah an..hahahaha

pilotHans said...

hey, I like beaches too..very relaxing..hahaha....thants why i luv islands...

~mAsItAh fUaAd~ said...

huhh....im jelous ok....luv the beaches....