Pages

Tuesday, July 20, 2010

OMG!!abg angkat aku dah clash....salah aku ke??

assalamualaikum....


hurm..ntah..aku tak tau nak rase ape...yang aku tau...aku rase sedeh gile...sebab ape??sebab hari tu kn aku dah cerita awek abg angkat aku sound aku..then tadi die bagi msg kt fb...


"harap adik happy....akak dan abg sudah berpisah....u can love n miss him as u wun.."

aku....sumpah terkejut dengan msg die..bukan ape..abg rahman aku punye lah puji awek die sampai ke langit...tapi nape tibe- tibe putus??ok..aku dah faham..kak ja salahkan aku...sekarang nie aku tak tau nak ckp ape..yang boleh aku ckap hanye sorry...

tapi..kenape perlu salahkan aku..ape aku dah buat??sejak hari tu aku dah contact abg aku...kenape kak ja masih ragu-ragu dengan abg rahman?aku dah ikot segala ape yang kak suro..dia cakap jangan rapat sangat aku dah tak rapat dah..dah tak msg abg aku..dah xcol abg aku..dah xchat gan abg aku...ape lg yang kak ja xpuas ati nie...

hurm..aku rase down gile..aku rase bersalah jugak..mesti abg aku tengah sedeh nak mampus..tapi aku tak tau same ade perlu ke aku tenangkan abg aku tu...aku takut keadaan makin teruk..lgpun..nak kne speaking gan abg angkat aku bab- bab macam nie blom master lg..maklom lah..orang pakistan..nanti xpasal2 dari sedeh abg aku jadi gelak-gelak kang..hehe..

sekarang nie..aku kne tunggu je lah boom kak ja meletup...kalo dorang baek semula kemungkinan aku kne putuskn terus hubungan aku gan abg aku tu..huu..sedenye..dapat abg yang best tapi ade probs...kalo abg rahman aku dah xde sape nak teman aku study?sape nak lancar kn english aku..sape nak suro aku jd confident untuk speaking depan orang ramai....hurm...aku memang lah ade abg kandung...tapi dorang tak macam abg rahman..abg rahman caring..abg kandung aku...buzy je...sedeh aku...tak layan aku pun..duduk pun jaoh..hurm...takpe  lah nak wat mcm mane...hurm...


assalamualaikum...





7 comments:

lya said...

well, just shut in la.. jalan paling senang. tunggu ribut reda dulu.. jangan reply apa2 takut makin salah faham..

~mAsItAh fUaAd~ said...

ermm..tu lah...tapi nape ntah perlu salahkn aku..kalo lah aku nie cantik mcm miss world bole lah jeles..nie dah la katik...xcntik lak tu

Miss Izah Mohamed said...

bg masa akak tu cool down dulu..
if bukan salah u, mest ade something wrong di pihak ur foster brother...

d_tieah said...

Sabo je la..
Cr abg angkat lain wei..
Haha..
Rilex la..
Pmpn tu.. Ex abg angkat ko tu harus percaya la kn dgn kapel dia dulu..
Dah sah2 ko ngn abg rahman ko tu xde pape..
Alaaa.. Kepercayaan xde lm hbgn tu..
Jgn slhkn diri ko la..
Rilex je k..

~mAsItAh fUaAd~ said...

cari laen...susa nk dpt mcm die wehh...sume nasihat die bole bg..pasal islam celah gigi je..surah ape dlm al quran tu sume die tau...adehh

KID LEARNS TO FLY™ said...

weh gua leh jadi abg lu..tp sewa la..ikot jam..kalau nak gua ajar b.i mahal sikit sebab kamus berat

~mAsItAh fUaAd~ said...

hahaha!!sebab kamus jek??????????
deiiiiiiiiii
aku pun bole pkai kamus lah