Pages

Thursday, August 19, 2010

mati awal kerana final project dan assignment..ahhhhh!!

 assalamualaikum...


boleh ke mati awal sebab buat final project dengan assignment???ahhh...entahlah..sape yang nak mati awal yedak?dose pun lagi banyak dari pahala...huuuu...tapi..bak kate lecturer aku..sape yang tak cukup tidur...selalu tido lambat..xcukup rehat...kemungkinan akan mati awal...huhuhu..takutnye......


aku tak nak mati lagi...tapi...nak buat macam mane..keje banyak gile..final project gan assignment..test lg..quiz lagi..ahhh..kenape lah sume lecturer nak dera student time2 pose macam nie..bulan pose adalah bulan mulia..tapi bagi student university aku atau maybe university yang ade kt serate malaysia ni bulan pose adalah bulan yang amat busy sekali....ahhh....


jadual aku hari-hari makin pack...xde mase nk tdo..kalo tdo pun 2 jam atau sejam sehari...penat tak payah cakap lah..mengantuk dalam kelas lagi lah tak payah ckap...nak fokus pun sejam awl jek..selebihnye...menguap mcm badak..tak pun dah tak fokus..termenung je dgr ape lecture cakap... 


jadual aku hari2 mmg pack..dengan kelas lagi..dengan wt final projek lagi..tapi this week mmg week yang tak ade belas kasihan...


isnin kelas dari pukul 10.30 smpai 2,30..then ade gap (tp tak rehat pun..terus wt final project)..pukul 4.30-6.30 ade kelas..balek..rehat jap..bukak pose..mandi2..pukul 8 atau 8.30 tros wat final projek sampai pukul 5 pagi..then sahur..solat subuh..baru tidur..then bangun kol 7.30pagi siap2 nak g kelas pukul 8.30 pagi...so..terawih memang tak sempat nak buat...


erm..bukan ape..memang tak dapat nak elak la..lagi2 kalo final project tu senang ok lah gak..tapi susa nak mampus...kne igt ape yang aku belajar dari sem 1 sampai sekarang..so..nota2 zaman dulu kala mmg bersepah kt uma aku nie..sume untuk wt revision..kerje dah la banyak..tapi bila ade teammate yang x contribute atau sleeping partner memang kerje cepat jadi lambat..kerja senang jadi susa..sebab bahagian yang die kne buat tak siap2..smpai teammate yang laen kne siapkn then makin byk lah keje..



brader areleaf yang buatkan..hahaha!!


entah lah..nak marah pun ape gune...markah kire grouping effort pulak..nak kick dari group kesian lak..so..terima je lah...orang kate lumrah hidup kte mesti rase ape yang orang laen rase kn...so..this time aku dapat rase lah ape selame nie orang rase bile ade sleeping partner....dah la hari ahad nie ade test audit..theory sume..ahhhh...theory aku paling lemah gile..nak hafal..satu bende aku tak bace lagi..memang ahhh..sedeh r bile pikir..rae mcm tak cukup mase je..haihh...lumrah budak2 accountancy kalo ade theory kami memang surrender..hehe..lecturer pun dah tau...tapi pape pun kne study gak..kne buat yang terbaek...untuk aku..untuk family aku dan untuk kawan2 aku...


skg nie aku dapat curi mase sikit..sebab tadi aku terskip kelas subjeck finance costing..hehe..terlelap smpai jadi overslept...huuu..selamat lecturer tuh faham...so..kire ok lah..hehe..k lah..aku nak siapkn kerje final project aku nie..kalo tak..tak siap nt..abes aku..aku nak kire duit juta2 nie..hahaha!!bling..bling!!hahaha!!


nota kaki: sila slide saya kalo saya malas..wee....~~btw..sape yang bace    nie..sila jangan terase yup..aku dah rase..kamu bagaimana??

assalamualaikum....

11 comments:

tia said...

gua xske sleeping partner! mcm siyal tau ?

gua penah 3 hari tak tdo sbb exam theory, nk hafal pnye pasal! then time exam pening sbb tak ckop tdo! dem betei!

lu cepat2 siapkan project lu! kakitangan gua mcm tak sabar nk slide lu!

farahh said...

hoi! spe suh lu skip kelas???
































ok. tadik pon gua skip klas jugak. bhahahahahaha xD

~mAsItAh fUaAd~ said...

farah: wuuuuu cilaks lu..lu ponteng pehal gedik

tia: sayam....wa tdo sehari 2 jam dah nk dkat seminggu nie..huuuuu...wa try siapkn lah nie

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

semangat nak raya lah ni

jan said...

hahahahaha.biase la kalo student ;)

~mAsItAh fUaAd~ said...

tuh la....haih...kte kne sabar je lah kn...weeeee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam dah baca ari tu..kenapa aku macam terminat nih

~mAsItAh fUaAd~ said...

hehehe..dah minat ea???wow...blushing2..hahaha

Anonymous said...

Hei, aku mencoba ke email Anda berkaitan dengan posting ini tapi aren t mampu menjangkau Anda?. Silakan e-mail saya ketika mendapatkan beberapa saat. Terima kasih.

Anonymous said...

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:)

Anonymous said...

Terima kasih, pekerjaan yang baik! Ini adalah hal yang saya harus miliki.