Pages

Monday, August 9, 2010

bawak toyol mase final exam???huu...

assalamualaikum...


ade org bela toyol ke??huuu....takut2..nie bukan toyol belaan tapi nie toyol buatan...biase lah kan...time2 belajar..kalo setakat test dengan quiz biase lah usha2 org sebelah..bwk toyol...alah test gan quiz je kot...tapi mase final lah kite kne buat betul2...kene jujur...baru puas hati dengan result yang kte dapat...tapi...kalau mase final exam pun bawak toyol..aku pun tak tau nak cakap ape lg...


recently....ade lah dengar..ura-ura pasal member2 punye kawan bawak toyol mase final exam...hurm...ntah la...berani gila budak tuh...memang berani mati lah budak tuh kan...kalau kantoi...mmg kne tatatertib lah..masuk court bagai...kne repeat atau kena dismiss...dah terdesak agaknya...nak wt macam mane lah an...


kebaikkan dan keburukkan buat toyol banyak woo.....kebaikkan die..nota biase pun bole buat toyol..hahah..so mase buat toyol tuh niat2 kn lah dalam hati nie untuk nota final sem...amik berkat cket..hahaha!poyo gile...yang xbest toyol nie...kadang2 buat kite lalai..sebab bile dah ade toyol kte akan kurang study..sbb dah tau kalo kte stuck ade toyol membantu..ceshh...tak elok diamalkan...kalo kne tangkap..kaw tanggung r sendiri...


bila dah buat toyol tuh..sila lah share gan kawan lah ye..bukan ape..sifat tolong menolong baek ape..hahha..lg 1 biar kawan kte same2 terlibat..ade geng..plan baek2...kaw chapter 1, aku chapter 2, si polan chapter 3..hah wt toyol nt tukar2...baek punye plan....plan untuk budak2 nakal mcm aku nie lah...


share jgn tak share


tapi seteruk2 aku lah an..tak pernah plak aku bawak toyol masuk dewan final exam..sbb bila final aku nak jawab dengan usaha aku sendiri...hah lg 1 terlupa..kalo share gan kawan tuh..make sure kawan yang kaw share tuh mulut jage baek punye..jangan kantoi kan...sia2 je nt mulut2 mak joyah kepochi satu tempat belajar..sia2 kalo kantoi gak..so dah tiru diam2 jek..wt bodo..wat cool je....hahhaha!!tips baek punye nie...


tempat2 nak letak toyol mesti stategik...contohnye macam nie...


macam nie ade...


ni untuk perempuan



terbaik lahhh


tempat2 laen biase2 lah kan...kalo yang pakai tudung tuh ade lah celah2 tudung tuh...macam2 lah...aku nie cakap je orang bawak toyol tapi aku ni pun kadang-kadang bawak toyol gak...tapi mase quiz dengan test je lah..kalo bole..tak pun baek kite usaha sendiri yedak??

usaha tangge kejayaan...cesh poyo gile..hahaha!!pada sape-sape yang rase nak bawak toyol ke..nak buat toyol ke..ikut2 lah tips aku bagi ea..hahhaa!!pandai2 pilih kawan yang boleh simpan rahsia...jangan kang kawan tuh kate aku cite kat kaw je..kaw jgn cite kat sape2 tau..tau2 rupenya kat semua orang dia cakap macam tuh...ceit..ape punye orang...

aku dah jmpe orang macam tuh...anda bagaimana???

salam.....

6 comments:

hellioz said...

xstudent r kalo xpnah buat toyol
gyahahaahah~

~mAsItAh fUaAd~ said...

hehehe...agreed!!!

AyuE SurihanyOt said...

selalu gak buat masa sekolah dulu..haha

masok u dah tak buat toyol dah..terus bukak buku je..haha

~mAsItAh fUaAd~ said...

hahaha!!betul tuh....bukak buku terbaekk....

tia said...

siyes gua xpnah buat dowl!

hahaha! sumpah gua tipu! hahaha!
tp gua buat time quiz je.
final gua gigih blaja!

~mAsItAh fUaAd~ said...

ceshhh...mengong....