Pages

Friday, October 22, 2010

tolonglah...aku nak study ni!!

assalamualaikum...

sigh...kenapa lah aku ni..malas benar nak study...dah tengok buku pun..tapi...tengok je..then..buka facebook...blogging..dgr radio..pastu golek sane..golek sini...round satu rumah...baring..tidur...tapi buku tak tengok lagi...

paper aku start hari rabu ini...perghh...memang aku jenis manusia study last minute..dem...i hate this..aku bukan pandai sangat pun...tapi aku punya malas mengalahkan semua orang..

aku tau ramai kawan2 aku dah start study...dorang dah bersemangat nak grad..aku nak grad juga lah!!tapi aku ni tak fokus lagi...sebab tuh la aku marah dengan diri aku..so....aku dah tekad..mulai hari selasa..aku dah tak nak on9 sampai lah semua paper aku selesai...

bila aku dah merdeka baru aku on9..tapi...kenapa nak tunggu hari selasa yedak?hari nie..sekarang..aku dah boleh tutup semua nie..then mengadap buku..hehehe..sabar2..jangan terburu2..slow and steady...

yang aku tau sepanjang minggu final nie aku akan study sampai macam ni..



hah..macam ni...siang malam...tido lambat..biase lah tuh kan


berangan macam nie gak...nak 4 flat...hahaha!

itu lah aku...kalau dah start study mesti tak ingat dunia...tapi the truth is..aku senang distract..orang ajak borak aku layan..orang ajak pergi mane aku layan..then aku abaikan diri aku untuk orang lain..aku tau tak elok buat macam tuh..hati orang kita kene jaga kan..ok abaikan!

oleh itu aku nak sokongan korang semua...tolong marah aku sampai aku sedar..tolong bimbing aku sampai aku berjaya..tolong aku untuk hadapi semua ini..

nota kaki: aku nak study..tapi hati nie tak nak lagi..aku rase nak nangis sebab aku tau kesalahan aku..tapi aku susa nak berubah..jadi tolonglah aku..bagi aku kata2 perangsang bukan kata2 terangsang..opss..ape dah...marah aku untuk sedarkan aku..marah aku untuk masa depan aku..tolong lah ye..

assalamuailaikum..

2 comments:

farahh said...

gua nk komen tadik, tapi tetibe senggugut.












gudluck! gua paper isnin ni! dem!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku tak kacau pun