Pages

Tuesday, October 5, 2010

datin glamorous...di pre-graduation lunch (PGL)

assalamualaikum....


lame jugak aku tak hapdet kan..maaf..bukan ape tapi minggu terakhir kuliah banyak gile assingment and final projek kne hantar and presentation..bla..bla..
so..paham2 je lah k..


****************
kisahnya bermula disini......

seperti entry sebelum ini..aku ade cakap pasal persiapan aku dan kawan2 untuk pergi ke PGL nie kan...anda nak tgok hasilnye???mari2

stage...

                              
aku..siti masitah

norhidayah



melyn(amalina)



nurul hidayah



siti sarah
                                                            


ini lah kami..hahaha!berbaloikan dorang beli baju...baju sponser mak aku pun bole tahan gak..gojes sungguh....hehehe..yang penting...berjimat...hahaha


ouchhh...gojess





half of classmate...

and the other half




muke cover gile




classmate!!



bila dah abes majlis...maka kami dibenarkan untuk buat sesi bergambar freelance..hahahha!ape lagi...best ape tangkap pic...


so ade gaye tak??




perghhh




hahaha!sexyyyyy




last pic..hahaha!


so korang rase macam hari aku mase tuh?walaupun pengarah UITM melaka Datuk Dr Prof Madya Mizan Hitam berucap 30 min plus..tapi kami tetap maintain...hahahaha!!

nota kaki: aku rase gembira sangat hari tuh..sebab aku rase puas hati sangat...kalau aku gembira korang bagaimana??sesiapa yang nak tgok pic nie lagi sila pergi ke fesbuk saya ok?

assalamualaikum...

4 comments:

safiyyahosman said...

hahahaha...bukan men lagi...ada jumpa jodoh dak??ahahahhaa

~mAsItAh fUaAd~ said...

hahaha!jodoh????????kelaut weh...xde pun..aku xjumpe lah...hadoi...

farahh said...

pergghhhhh.. sakan lu sayam. hahaha! ;D

~mAsItAh fUaAd~ said...

kahkah!kannnnn.............wa dah ckp dah..mmg sakan mcm datin....