Pages

Monday, February 21, 2011

contest terbaru!BLOGGER IDOL dari tia dengan kerjasama akmalhilmi dan..andyhowt!

assalamualaikum...




mari contest???ye contest..tapi bukan aku yang buat contest tapi kawan aku yang buat..kahkah!


contest ni aku usha2 boleh tahan menarik!cantik menarik kaw memang de bomb??ouhh tidak...tapi suara korang sume lah yang bomb bomb cha!kahkah!


so sape2 yang rasa ada bakat mari lah join..hadiah lumayan beb!!


                               
tuuudiaa...penganjur contest nie...
mari2! kalau video ni tak leh nak bukak.....sila ke blog tia si penganjur contest ok!gudluck sume!!!

assalamualaikum....

3 comments:

A'IM said...

video tu stylo

~mAsItAh fUaAd~ said...

join lah 1tube..untuk blogger...then buat lah vlog..ghee...

SyafiqRidhwan said...

dah ada niat nak masuk ni :)